Activitate

În anul 2013 se finalizează noi spaţii de producţie în suprafaţa totală de 300mp, astfel prin relocarea unor echipamente şi aducerea unor noi utilaje de producţie, am putut face faţă cu succes creşterii cererii produselor noastre pe piaţa de profil.

În acelaşi timp, compania noastră a achiziţionat 3 utilaje noi prin fonduri U.E pentru a realiza noi produse, raspunzând astfel cerinţelor cât mai exigente şi variate ale cumpărătorilor

În prezent Nic&M Impex are o suprafaţă de producţie de peste 600 mp, în care işi desfaşoară activitatea 15 angajaţi, având ca obiectiv principal satisfacerea exigenţelor cumpărătorilor, continuând să depăşească noi bariere pentru a-şi menţine poziţia de lider pe piaţă. Avem o echipă puternică şi dinamică, care oferă servicii flexibile de înalte standarde pentru a satisface nevoile clienţilor.

Respectăm proceduri clare de lucru, care asigură un nivel înalt şi constant al calităţii produselor şi serviciilor noastre.

Urmărim satisfacerea clienţilor noştri la un nivel înalt, prin oferirea celor mai bune combinaţii de preţ şi calitate a produselor şi serviciilor cerute de clienţi.

SC Nic&M Impex SRL este onorată să raspundă oricărei solicitări din partea dumneavoastră, referitoare la oferta noastră de produse şi servicii, care în mod cert vă va aduce reale satisfacţii.

 SC NIC&M IMPEX SRL
 Str. VIII Nr.34A
 557085 - Cristian, Jud. Sibiu, RO
 Tel: 0742 072 807
 Tel: 0043 6642022476
 Fax: 0269 579 320
 E-Mail: office@nic-m.ro
 E-Mail: nicolae.marginean@nic-m.ro